Biotecnología alimentaria

Bibliographic Details
Main Authors: García Garibay, Mariano, Quintero R., Rodolfo., Mungia C., Agustin
Format: Section = Libro
Language:Undetermined
Spanish
Published: México Limusa 2004
Subjects:
LEADER 00672nam a2200241Ia 4500
008 240829s9999 xx 000 0 und d
020 |a 968-18-4522-6 
040 |a BIBLIOTECA-RUSB/ 664.024 G216 
041 |a spa 
082 |a 664.024 G216 
100 1 |a García Garibay, Mariano  
100 1 |b Quintero R., Rodolfo. 
100 1 |c Mungia C., Agustin 
245 1 0 |a Biotecnología alimentaria 
260 |a México  |b Limusa  |c 2004 
300 |a 632 p. :il. 
650 7 |a BIOTECNOLOGIA DE ALIMENTOS 
650 7 |b  TRANSFORMACION Y PRODUCCION DE LAIMENTOS 
650 7 |c  TECNOLOGIA ENZIMATICA 
650 7 |d  AROMAS Y SABORES 
942 |c BK  |2 ddc 
991 |a TEXTO 
999 |c 4396